29 november 2021

Energiescan bedrijven Apeldoorn en Voorst

Wilt u uw bedrijf ook verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen?

Burgers met Energie kan uw bedrijf helpen met een eerste inventarisatie van de mogelijkheden. Middels een energiescan brengen we in beeld welke mogelijkheden er zijn op het gebied van energiebesparing en het duurzaam opwekken van energie.

De energieadviseur helpt u als ondernemer bij het opstellen van een plan van aanpak en biedt begeleiding bij het zetten van de eerste stappen in de uitvoering van dit plan.

Het verduurzamen van uw bedrijf is goed voor het klimaat en milieu, maar levert ook geld op! Bovendien liggen er vaak aantrekkelijke subsidies op u te wachten, waardoor de terugverdientijden meestal korter zijn dan u denkt.

Dit project komt mede tot stand met subsidie van de Provincie Gelderland en de Gemeenten Voorst en Apeldoorn. Ondernemers en vastgoedeigenaren kunnen met een kleine eigen bijdrage deelnemen aan het project. De Energiescan wordt uitgevoerd door DOORadvies uit Borculo.

Meer weten?

Stuur een e-mail bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met DOORadvies via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. energiescan Burgers met Energie.

© District. All rights reserved. Powered by YOOtheme.