• Home
  • Nieuws
  • Agrariërs aan de slag met verduurzaming
23 mei 2022

Agrariërs aan de slag met verduurzaming

Burgers met Energie helpt agrariërs in de gemeenten Voorst en Apeldoorn met de verduurzaming van hun bedrijf. Voor een kleine eigen bijdrage van €295,- (excl. BTW) kunnen agrariërs deelnemen aan een verduurzamingsproject dat speciaal voor hen is ontwikkeld. Met behulp van een energiescan wordt gekeken naar de mogelijkheden voor energiebesparing binnen de bedrijfsvoering en het duurzaam opwekken van energie middels zon op dak.

Samen met de agrariër wordt een plan van aanpak opgesteld en worden de eerste stappen gezet in de realisatie hiervan middels uitvoeringsbegeleiding. Het eindproduct is een compleet energierapport, een verduurzamingsplan en een onderbouwing met berekeningen. Zo krijgt de agrariër als ondernemer ook zicht op de terugverdientijd van zijn investeringen.

Kortom, een mooie eerste stap naar duurzaam produceren, een gedegen bedrijfsplan, het behalen van een verduurzamingsclassificatie en/of het indienen van een financieringsaanvraag.

Meer weten over dit project of direct aanmelden?

Of stuur een e-mail bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met Wilco Hekkert 06 22852710

Bekijk ook onze video voor een kijkje in de keuken met Energieadviseur Remco Jansen van DOORadvies tijdens de Energiescan van Burgers met Energie.

Of download hier onze folder

 

Dit project komt tot stand met hulp van subsidie van de Provincie Gelderland en de gemeenten Voorst en Apeldoorn

© District. All rights reserved. Powered by YOOtheme.